193 litri de alcool descoperiţi într-o maşină

193 litri de alcool au descoperit poliţiştii de frontieră sătmăreni într-un autovehicul. Şoferul nu avea documente justificative pentru marfa transportată, aşa încât alcoolul a fost confiscat de către inspectorii vamali.

Joi, 13 ianuarie a.c., poliţiştii de frontieră sătmăreni au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile, a contrabandei şi evaziunii fiscale.

Astfel, în jurul orei 12.00, lucrătorii noştri au oprit în trafic, pe strada Păuleşti din municipiul Satu Mare o maşină marca Suzuki, înmatriculată în Anglia. La volanul acesteia se afla Dacian Mircea F., în vârstă de 35 de ani, din Satu Mare. La controlul autovehiculului, în portbagajul acestuia au fost descoperite mai multe flacoane din plastic care conţineau băutură spirtoasă.

Împreună cu inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Satu Mare, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra maşinii, constatând că şoferul transporta 193 litri de băutură spirtoasă (votcă) în recipiente de plastic nemarcate fiscal şi pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Sătmăreanul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 de lei de către inspectorii vamali, iar cantitatea de alcool, în valoare de 1.930 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Un Comentariu la "193 litri de alcool descoperiţi într-o maşină"