Încă o nuntă de zeci de mii de euro, cu 2000 de participanţi, în Ţara Oaşului

În toată noaptea de sâmbătă spre duminică a fost mare petrecere mare în Bixad. Ioan Tătar, primarul comunei, a pus de-o parte grijile provocate de îngrămădeala de plângeri penale care-l vizează şi s-a dedicat trup şi suflet să-i facă o nuntă oşenească opulentă şi cu tot dichisul fiului său, care s-a îndrăgostit şi s-a însurat cu aleasa inimii, fata curatorului Bisericii Reformate.

Potrivit site-ului www.stirileprotv.ro, la nuntă au participat aproximativ 2000 de nuntaşi, cheltuielile fiind estimate la 60.000 de euro. “Gurile rele” – că există mereu din astea, chiar şi când e vorba de evenimente fericite – susţin că primarul Ioan Tătar le-a oferit mirilor un cadou de nuntă în numerar – 50.000 de euro.

Oricum, se pare că există un soi de perpetuă concurenţă în Ţara Oaşului, inclusiv în ceea ce priveşte nunţile. În septembrie 2010, un alt primar oşan – pesedistul Toma Betea din Racşa – a organizat tot o nuntă cu 2000 de persoane pentru fiica sa, tot cu cheltuieli de zeci şi zeci de mii de euro – în plus el având invitaţi de onoare din elita partidului precum europarlamentarii Ioan Mircea Paşcu şi Adrian Severin.
Primarul pedelist din Bixad, Ioan Tătar, nu s-a lăsat nici el mai prejos, după cum se vede.

5 Comentarii la "Încă o nuntă de zeci de mii de euro, cu 2000 de participanţi, în Ţara Oaşului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.