Istorie şi Societate în dimensiune virtuală

8 elevi de la 3 licee din municipiu au participat astăzi la etapa judeţeană a concursului naţional „Istorie şi Societate în dimensiune virtuală” organizat astăzi la Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Câştigătorul premiului I va participa la etapa Naţională a concursului, care se va desfăşura la Bucureşti.

Cei 8 elevi care au participat la concurs sunt de la Liceul Teoretic Carei, Colegiul Naţional Mihai Eminescu şi Colegiul Naţional Ioan Slavici. Concurenţii au avut de prezentat timp de 15 minute lucrările în format electronic pe teme de Istorie şi socio umane. Liceenii au fost evaluaţi de un juriu format din din profesori de Istorie şi ramura Socio Umane şi profesori de informatică. În urma evaluării toţi concurenţii au primit diplome, dar câştigătorul va merge la Bucureşti pentru a participa la Faza Naţională a Concursului „Istorie şi Societate în dimensiune virtuală” organizat în perioada 2-5 Februarie.

Pe lângă diplomele de participare, elevii au câştigat experienţă şi şi-au dezvoltat abilităţile în domeniile pe care îi pasionează.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.