CSM Satu Mare – achiziţii “trăsnet” şi un obiectiv şi mai şi

N-avem fotbal de valoare, dar la baschet suntem … la înălţime ! La conferinţa de presă de astăzi, susţinută de conducerea CSM Satu Mare, n-a fost amintit fotbalul nici măcar din întâmplare, în schimb echipa feminină de baschet a ţinut “capul de afiş”. Conducerea clubului sătmărean – Vasile Fogel, Gabor Kereskenyi şi Ionel Pacurariu – au prezentat atât noile achiziţii “trăsnet” pentru echipa de baschet, cât şi obiectivele concrete pentru acest sezon.

“Acolo unde nu e suficient de tare pepiniera proprie, apelăm la achiziţii de jucătoare, pentru că vrem am dovedit că suntem profesionişti şi vrem să facem performanţă mai departe”, a spus Gabor Kereskeny la începutul conferinţei de presă. Apoi au fost prezentate cele trei fete care în mod cert aduc un semnificativ plus de valoare echipei feminine de baschet a CSM Satu Mare. Ele sunt Claudia Pop – sătmăreancă de felul ei, a mai jucat la CSM şi revine în echipă după o bună perioadă în care a jucat la Barcelona -, letona Anita Teilane (un pivot în vârstă de 25 de ani, cu experienţă de joc acumulată în Germania, Elveţia şi în echipa naţională a Letoniei) şi Amra Mehmedic, caracterizată de antrenorul Dan Fleşeriu drept “un fundaş autentic”, având o activitate competiţională de 6 ani în SUA, la care se adaugă perioadele petrecute în Bulgaria, Suedia şi Franţa, plus faptul că este componentă a lotului lărgit al echipei naţionale din Bosnia-Herţegovina.

În aceste condiţii, pentru secţia de baschet a CSM Satu Mare obiectivul este foarte clar: jucarea finalei campionatului naţional. “În finală se poate întâmpla orice, ştiţi şi dumneavoastră cum sunt lucrurile într-un astfel de meci, de aceea nu precizăm că obiectivul este câştigarea campionatului. Să ajungem în finală mai întâi !”, a afirmat preşedintele CSM, Vasile Fogel. În prezent, lotul feminin de baschet este alcătuit din 14 jucătoare, şapte dintre acestea fiind sătmărence “pur sânge. Ţintind să facă performanţă, conducerea CSM şi managerul Eles Peter au decis renunţarea la serviciile unei singure baschetbaliste din echipa CSM, Tiffany Ducker.

În această duminică, baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor juca singurul lor meci amical,de la ora 16, cu echipa similară din Szolnok (Ungaria).

Un Comentariu la "CSM Satu Mare – achiziţii “trăsnet” şi un obiectiv şi mai şi"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.