A vrut să mituiască un poliţist de frontieră

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Satu Mare, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au prins în flagrant o persoană care încerca să mituiască un poliţist de frontieră cu suma de 100 lire sterline.

În fapt, în data de 04 ianuarie a.c., în jurul orei 11.00, un echipaj PF din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negreşti Oaş, având misiunea de post control în cadrul turei de serviciu, pe raza localităţii Cămărzana, au depistat în trafic o maşină marca Ford Mondeo, înmatriculat în Anglia, al cărui şofer nu avea permis de conducere. Pentru a scăpa de pedeapsă, şoferul maşinii, un sătmărean de 24 de ani, a încercat să mituiască un agent de poliţie de frontieră cu suma de 100 lire sterline.

Poliţistul de frontieră nu s-a lăsat mituit şi a sesizat conducerea S.P.F. Negreşti Oaş şi pe cei de la Direcţia Generală Anticorupţie Satu Mare. În jurul orei 13.00, a fost organizat flagrantul, cetăţeanul fiind surprins în timp ce oferea poliţistului de frontieră suma de 100 lire sterline pentru ca împotriva sa să nu fie luate măsurile prevăzute de lege. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Totodată, poliţiştii de frontieră sătmăreni i-au întocmit numitului O.V. actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unei maşini fără a avea permis de conducere. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş.

Un Comentariu la "A vrut să mituiască un poliţist de frontieră"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.