Trei scandaluri, ieri, în comuna Dorolţ

-Imediat după miezul nopţii, în jurul orei 00,10, prin serviciul apeluri de urgenţă 112, a fost sesizat un scandal în cartierul din localitatea Petea. Din verificările efectuate de către poliţişti a rezultat faptul între Attila H. de 30 de ani şi Ferencz M. de 32 de ani, ambii din Petea, a izbucnit o altercaţie, pe fondul consumului de alcool. Bărbatul de 30 de ani a provocat distrugeri la locuinţa persoanei de 32 de ani. De asemenea, Ferencz M. a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările în cauză continuă, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe.
-În jurul orei 04,00, în timpul executării serviciului de patrulare, poliţiştii din Dorolţ au depistat pe strada Cimitirului pe Francisc I. de 36 de ani, care provoca scandal. Asupra bărbatului, poliţiştii au găsit un cuţit. În cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept al cuţitului.
-În jurul orei 12,00, prin serviciul apeluri de urgenţă 112, a fost sesizat un scandal în cartierul din localitatea Petea. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din comuna Dorolţ, jandarmii sătmăreni, precum şi poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Petea, care au aplanat scandalul, izbucnit pe fondul consumului de alcool. Faţă de 7 persoane implicate în scandal, oamenii legii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 3200 de lei. De asemenea, faţă de Nicolae V. de 31 de ani, din Petea, au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept al cuţitului. Asupra sa poliţiştii au găsit un obiect tăietor cu lama de aproximativ 30 de centimetri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.