Un moldovean a încercat să introducă în ţară o maşină neînmatriculată

Miercuri, 29 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în ţară Vadim Borisovich F., în vârstă de 24 de ani, cetăţean din R. Moldova. Tânărul conducea un autoturism marca Opel Combo, pe care erau aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare provizorii eliberate de către autorităţile din Germania.

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, conducătorului auto i-au fost solicitate documentele personale şi ale maşinii. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că numerele de înmatriculare aplicate pe maşină sunt expirate din 14 septembrie 2010.

Permisul de conducere al tânărului a fost ridicat de către un echipaj din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Satu Mare, care i-a eliberat o dovadă cu drept de circulaţie pentru 15 zile. De asemenea, plăcuţele de înmatriculare au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Lui Vadim Borisovich F. i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.