PSD va lua curând o măsură clară împotriva lui Geoană

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, azi, la Braşov, fostul lider social-democrat Mircea Geoană “a ratat o şansă uriaşă să tacă”, că în ochii lui acesta s-a descalificat definitive şi nu exclus posibilitatea ca Geoană să fie schimbat de la conducerea Senatului.

“Mircea Geoană a ratat o şansă uriaşă să tacă. Pentru mine, personal, este o mare dezamăgire. Am aflat de la domnul Mircea Geoană că dumnealui s-a dus să fure subiectele de la examen şi cred că prin ceea ce a făcut şi atunci şi mai ales prin ceea ce a făcut zilele trecute şi-a bătut joc de întreg partidul. În ochii mei, şi o spun cu mare părere de rău pentru că este un om lângă care am stat mulţi ani şi pentru care am muncit enorm de mult, în ochii mei s-a descalificat definitiv. Ce va face de aici înainte, pe mine personal nu mă mai interesează”, a spus Dragnea, citat de Mediafax.

Dragnea a precizat că în perioada următoare PSD va lua o măsură în ceea ce-l priveşte pe Geoană şi că nu exclude nicio variantă, inclusiv cea a schimbării de la conducerea Senatului.

“Ca şi acţiune politică, eu cred că în foarte puţin timp PSD va lua o măsură foarte serioasă şi foarte clară în ceea ce-l priveşte pe domnul Geoană”, a mai spus Dragnea.

Întrebat dacă Mircea Geoană va fi schimbat de la aşefia Senatului, secretarul general al PSD a răspuns: “Nu excludem nimic. Vom analiza în mod serios efectele şi vom lua măsurile care se impun pentru ca PSD să nu sufere. E un partid care i-a oferit lui Mircea Geoană tot. I-a oferit şansa să conducă această ţară, şansă de care şi-a bătut joc cu nonşalanţă. I-a oferit şansa să intre în istorie. Poate că a intrat în istorie, dar pe altă uşă. Şi ca să fie pachetul complet, a mai şi spus ce-a făcut în noaptea aia. Restul acuzaţiilor pe care le lansează nu mai au niciun fel de importanţă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.