România a pierdut meciul cu Danemarca

România a pierdut cel de-al doilea meci din grupa A preliminară de la Campionatul European de handbal feminin care se desfăşoară în Norvegia şi Danemarca.
După succesul obţinut în faţa Spaniei (30-26), elevele lui Radu Voina au trebuit să se recunoască învinse de reprezentantele gazdelor din Danemarca, cu 22-25.
Susţinute de peste 7.500 de spectatori, care au creat o atmosferă ostilă, nordicele s-au aflat la conducerea jocului doar în primele zece minute ale partidei. A urmat o jumătate de repriză în care româncele au revenit în meci, au restabilit egalitatea, iar apoi au început să se desprindă datorită “torpilelor” trimise de Cristina Neagu şi a apărării care şi-a făcut pe deplin datoria.
La pauză, România a intrat la cabină cu un avantaj de un gol, 15-14! Cea de-a doua parte a meciului a arătat o altă faţă a naţionalei. Elevele lui Radu Voina au început să comită din ce în ce mai multe greşeli, reuşind să marcheze doar doar două goluri în primele 15 minute. Deşi Paula Ungureanu şi Talida Tolnai au făcut minuni în poartă, evoluţia din atac a tricolorelor nu a mai fost la fel de bună ca cea din prima parte. Danezele au profitat de lipsa de luciditate a jocului arătat de românce şi s-au desprins la trei goluri, diferenţă pe care au menţinut-o pînă la final, cînd s-au impus cu 25-22.
În cel de-al doilea meci disputat astăzi în grupa A, Spania a învins Serbia, scor 26-23. România va juca ultimul meci, sîmbătă, cu Serbia, începînd cu ora 19:45.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.