Sătmăreanca Săptămânii – Bianca Verciuc

Înaltă, zveltă, cu mişcări feline care denotă distincţie şi o anumită vulnerabilitate interioară pe care o maschează convingător prin atitudine, frumoasa sătmăreancă BIANCA VERCIUC este o elevă în vârstă de 16 ani de la Liceul Teoretic German “Johann Ettinger”. Întreaga ei alură îţi arată de la prima vedere că tinde spre un mod original de a fi elegantă atât în felul cum vorbeşte, cât şi în comportare.
Bianca urmează de aproximativ o jumătate de an cursurile de modelling ale Agenţiei “GABY’S MODELS” din Satu Mare şi afirmă că este încântată de tot ceea ce a învăţat şi continuă să înveţe de la Gabriella Sas, managerul acestei agenţii.

“Eu am venit la “Gaby’s Models” după ce mai mulţi prieteni mi-au sugerat că aş fi potrivită pentru modelling. La început, eu nu prea credeam că aş fi bună pentru asta, cu înălţimea pe care o am, aşa că nu eram prea încrezătoare în mine atunci când am venit prima dată la o oră de curs. Noroc că am avut alături câteva colege de şcoală care m-au convins să văd despre ce este vorba cu adevărat la un curs de modelling şi câte lucruri utile şi practice se pot învăţa – am venit şi am rămas. Şi îmi place foarte mult tot ceea ce fac la curs, am căpătat încredere deplină în mine însămi, ceea ce contează mult. Mi-amintesc că eram aproape la început când a trebuit să defilez la parada de modă de la “Ziua oraşului” Satu Mare, mi-a fost destul de greu. Acum nu mai îmi este teamă şi simt că aş putea participa la prezentări de colecţii de îmbrăcăminte oriunde în ţară sau în lume. În plus, datorită modelling-ului pot călători. Am fost la Iaşi, de exemplu, iar pentru mine acest început a însemnat mult pentru că a fost prima dată în viaţa mea când mergeam mai departe de Cluj şi cunoşteam oameni noi”, povesteşte cu vioiciune Bianca.

La vârsta ei adolescentină, Bianca Verciuc are parcă un simţ special după care se ghidează în aprecierea oamenilor din jurul ei. Intuieşte repede dacă sunt prefăcuţi şi, spune ea, “nu-mi plac absolut deloc cei care sunt încrezuţi !” În schimb, firea ei prietenoasă îi apropie pe mulţi şi sinceritatea este calitatea umană supremă pentru ea.

Atunci când nu e ocupată cu învăţatul, Bianca îşi face timp pentru sport (baschet, înot), dans, muzică (“tot ce e armonios şi e cântat în limba engleză”) şi desen (îndeosebi cu creionul grafic sau “în cărbune”). Adoră negrul: “este elegant, odihnitor şi… trendy”.

Când vine vorba despre planurile de viitor, ea susţine că “mi-ar plăcea foarte mult, evident, să fac o carieră în modelling, să port hainele unor designeri importanţi precum Gucci, Armani sau Versace ! Altceva… nu ştiu încă. Mă gândesc uneori să dau admitere după liceu la Academia de Poliţie, deşi cel mai mult mă simt atrasă acum de ideea de a absolvi o facultate de arte sau design, însă nu ştiu dacă o astfel de facultate mă poate într-adevăr ajuta să mă realizez pe plan profesional pentru toată viaţa.”

Bianca spune că nu şi-a ales vreun top-model de la care să ia exemplu, având o părere bună despre toate cele pe care le-a văzut în reviste sau la televizor: “toate sunt frumoase, toate pot fi exemple în felul lor !”

2 Comentarii la "Sătmăreanca Săptămânii – Bianca Verciuc"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.