Secretele preşedintelui Traian Băsescu

Din cand in cand, seful statului apare la cate o televiziune si face public cate un secret. Procedeaza cu aerul unui personaj deprins sa se uite pe gaura cheii la ce fac altii, pentru ca, ulterior, sa aleaga anumite fapte ale acestora pentru a le denunta public. Si chiar asta face Presedintele nostru. Ultimul denunt e legat de Politie. Si, din nou avem de-a face cu o ipoteza halucinanta.
Domnul Traian Basescu a atacat cu aplomb, la baioneta, Politia romana. A atacat direct institutia. Si a facut referire la Serviciul Roman de Informatii. Asadar, Serviciul Roman de Informatii i-a prezentat comandantului suprem, care dispune si de puteri absolute in ceea ce priveste comunitatea serviciilor de informatii, note din care rezulta faptul ca, in localitatile patriei, Politia lucreaza mana in mana cu clanurile mafiote. In complicitate. Iar, in ceea ce priveste cazul particular al rafuielii dintre clanurile locale, care a condus la executarea unei persoane, acelasi Traian Basescu a precizat ca Serviciul Roman de Informatii avertizase in scris ca se preconizeaza un asasinat. Ei bine, informatiile de mai sus sunt extrem de importante. Din mai multe motive.

Ce rezulta? In cazul asasinatului, avem, prin spusele celui mai autorizat om din stat, dovada ca pe intreaga filiera catre care se scurg notele SRI s-a stiut faptul ca va avea loc un omor si ca nimeni nu a actionat pentru a-l preveni. Unde puteau ajunge notele SRI? Mai intai, la seful politiei locale. Apoi, la ministrul de Interne. Si, in paralel, la primul ministru si la seful statului. Trecand, fireste, si pe la seful comunitatii serviciilor secrete din cadrul Administratiei Prezidentiale. Reprezentantii tuturor acestor institutii sunt exact persoanele responsabile, din aceasta perspectiva, pentru siguranta cetateanului. Daca ceea ce spune Presedintele este adevarat, inseamna ca acesti demnitari, primul pe lista fiind chiar Traian Basescu, fie au suferit toti de orbul gainii, fie, dintr-un motiv ascuns, nu au reactionat pentru a preveni omorul. Motivul ascuns ar putea fi rafuiala pe care seful statului o are cu Politia romana, dupa demonstratia de la Cotroceni, cand salariatii MAI i-au cerut sa plece din tara. Acest caz, relatat chiar de Presedinte, care a uitat sa-si faca mea culpa, este in sine deosebit de grav.

Dar, inca mult mai grava este informatia legata de complicitatea Politiei cu clanurile mafiote locale. Din cine sunt compuse asemenea clanuri, daca ele chiar exista pretutindeni? Din banditi, din demnitari locali si, asa cum spune Presedintele, din politisti. Banditii sunt banditi, politistii – desigur, capii acestora – sunt, fara exceptie, instalati in functie pe algoritm politic, deci sunt oameni PD-L, dar cine sunt demnitarii locali? Pai cei mai multi, asa cum a rezultat, de altfel, din alegerile furate, sunt primari, viceprimari si consilieri PD-L. Deci, cel mai informat om din stat ne comunica, in aceasta saptamana, ca partidul pe care l-a scos cu forcepsul din stanga pentru a-l plasa in dreapta, pe care l-a pastorit si l-a impins la guvernare, fortand Constitutia, lucreaza mana in mana cu o politie corupta si cu clanuri de tip mafiot. La ce lucreaza? La furat. Ce fura ei? Fura banii publici. Cand ii fura? Acum, in plina criza. Si Presedintele ce face? Ii denunta la televizor. Si asta e tot? Da, asta e tot.

Sursa: www.sroscas.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.