Prima mutare a lui Becali: MM Stoica

Gigi Becali a reuşit să ofere o nouă bombă în lumea fotbalului din România. Patronul Stelei a ajuns la o înţelegere cu Mihai Stoica în urmă cu două zile, după ce negocierile au început încă din urmă cu o săptămână.
Astfel, fostul manager al Stelei va reveni în Ghencea la mai bine de trei ani după ce a părăsit echipa în urma unui conflict cu Becali.
Mihai Stoica a mai fost angajatul clubului Steaua, el ocupând postul de director executiv în perioada iunie 2002 – august 2004, iar din august 2004 a fost manager general al grupării “roş-albastre”. În mai 2007, în urma unor neînţelegeri cu Gigi Becali, Stoica părăseşte pe Steaua şi semnează cu Unirea Urziceni, club la care rămâne trei sezoane, şi alături de care câştigă titlul de campion al României în sezonul 2008/2009.
Ca angajat al Stelei, Mihai Stoica obţine două titluri de campion al României (2004/2005 şi 2005/2006), precum şi Supercupa României (2006). De asemenea, cu el în conducere, Steaua ajunge până în semifinalele Cupei UEFA, ediţia 2005/2006.
“Este adevărat că Mihai Stoica va fi noul manager al Stelei. Contractul este confidenţial, nu pot să vorbesc despre el. El va pleca cu echipa la Târgu Mureş”, a declarat Gigi Becali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.