Va fi Boloni al 5-lea antrenor al Stelei?

Pentru Marius Lăcătuş se pare că a început numărătoarea inversă şi în al treilea mandat al Stelei, iar în absenţa unui pacurs perfect până în iarnă, riscă să fie înlocuit în pauza competiţională. Oricât ar părea de surprinzător, Ladislau Bölöni urcă pe primul loc în lista de înlocuitori gândită de Becali.
Boloni va fi prezent sâmbătă în tribunele stadionului din Târgu Mureş, acolo unde Steaua va dispura cel de-al 16 meci din această ediţie a Ligii I. Fostul jucător al Stelei a refuzat însă să facă declaraţii pe marginea acestui subiect, spunând doar că mai multe precizări vor fi făcute după meciul din acest week-end.
“Sâmbătă vin la Târgu Mureş – Steaua! Mai mult vorbesc după aceea!”, a declarat Ladislau Boloni.
La fel ca în vară, când la cârma clubului a ajuns Victor Piţurcă, Steaua se va reconfigura din temelii odată cu venirea lui Bölöni. Tehnicianul va opera schimbări încă de la vârf, acolo unde nu-l va păstra pe Helmuth Duckadam. În locul acestuia, Loţi speră să-l convingă pe Anghel Iordănescu să ocupe cel mai important birou din cadrul clubului. “Iordănescu e singurul cu care Loţi ţine legătura. Îl va păstra pe Edi secund, dar îl va aduce şi pe Joaquim Preto, colaboratorul său, de care este nedespărţit încă din 2001. Pe el şi pe un preparator fizic”, ne-a comunicat un apropiat al lui Bölöni. Scenariul pare asemănător cu cel din vară, când se prefigura venirea lui Piţurcă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.