Sătmăreanca săptămânii – Anita Erdősi

Mari poeţi, de-a lungul vremii, s-au străduit să găsească expresii, cuvinte şi imagini lirice apte să definească frumuseţea feminină în toate manifestările ei. Nu e deloc uşor să găseşti o definiţie scurtă şi exactă pentru asta, dar în mod sigur oricine poate să-şi facă o imagine sugestivă despre frumuseţe atunci când o vede pe Anita Erdősi – o adolescentă “leoaică” din Livada, elevă în clasa a XI-a la Liceul “Gheorghe Bariţiu”.

La cei 17 ani ai săi, Anita se gândeşte extrem de serios să facă o carieră cât mai frumoasă în modelling. Exigentă cu ea însăşi, dorind să merite să fie în centrul atenţiei celor din jur, ea urmează cu perseverenţă cursurile de modelling ale Agenţiei “GABY’S MODELS” din Satu Mare unde, îndrumată şi promovată de Gabriella Sas, învaţă de fiecare dată că aparenta uşurinţă şi naturaleţe a fetelor care participă la prezentările de modă ale unor designeri renumiţi ascund, de fapt, foarte multă muncă.

Anita Erdősi a ajuns la cursurile de modelling ale acestei agenţii în urmă cu aproximativ un an. “De fapt, adevărul este că prietenii m-au convins că ar putea fi interesant pentru mine să fac un curs de modelling. Am comunicat cu Gabi pe net – aveam ID-ul ei de messenger de la o prietenă – şi la un moment dat mi-a spus că ar fi bine să vin la curs să mă vadă. Şi am rămas pentru că mi-am dat seama că aici pot să învăţ foarte multe lucruri care îmi pot folosi în viaţă”, spune Anita, care s-a îmbujorat instantaneu când am întrebat-o care au fost începuturile ei în modelling.

Ea vorbeşte cu entuziasm molipsitor despre felul cum îşi vede propriul viitor în această meserie: “Sper din suflet că voi ajunge să merg la mari concursuri şi prezentări de modă, mă pregătesc mult pentru asta şi sunt convinsă că toată munca asta nu este degeaba. M-am şi convins de asta atunci când am fost la mai multe evenimente din Baia Mare, Iaşi şi Satu Mare pentru diferite prezentări de modă. Îmi plac foarte mult şi şedinţele foto. De fapt, mă gândesc foarte serios să fac cu adevărat carieră în modelling. Îmi place totul la meseria asta !”

Ea vrea să găsească un echilibru perfect între ceea ce-şi doreşte să profeseze şi înclinaţia pentru modelling. „Cînd eram mică, mai tot timpul am spus că eu vreau să devin profesoară. Acum aş vrea să găsesc o cale de realizare într-o viitoare meserie de poliţistă, dar şi în cariera de modelling. Deocamdată încă învăţ cât mai mult şi cât mai bine. Voi vedea ce-mi va aduce efectiv viitorul, dar ştiu că vreau să fiu la înălţime în tot ce fac, inclusiv în modelling-ul în care mă consider a fi abia la început”, mărturiseşte frumoasa fată.

Anita Erdősi are, după felul cum vorbeşte şi după întreaga ei atitudine, moralul frumos al celor obişnuiţi să fie învingători şi să ignore compromisurile. Relaxarea şi-o află în pasiunile sale: rolele, baschetul şi plimbatul cu scuterul. Ea apreciază la oamenii din jur onestitatea, respectul şi felul agreabil de a fi al cuiva, „taxând” în schimb fără menanjamente orice comportament fals pe care-l detectează intuitiv şi rapid.

4 Comentarii la "Sătmăreanca săptămânii – Anita Erdősi"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.