Etapă cu ghinion pentru aspirantele la titlu

Etapa a XIV-a a inceput vineri cu un eşec al vasluienilor pe teren propriu cu Astra, scor final 0-0, Adrian Porumboiu acuză ca deobicei arbitrajul nefavorabil:”Am avut ocazii foarte multe din situaţii în care altă dată reuşeam să înscriem. Sunt două puncte foarte mari. Am avut şi un arbitraj de care rar mi-a fost dat să văd. Ştiam că e un arbitru teleghidat. Nu mai zic de asistent. N-am vorbit de arbitraj până acum, dar nu mai pot. E o mizerie! N-am văzut o manieră mai nelalocul ei ca cea de azi. Arbitrajul a fost sub orice critică. A avut temă! Sunt teme clare în arbitraj şi le ştim. Să nu ne ia nimeni de proşti, că nu suntem. N-avem nicio şansă la titlu! Titlul se joacă în altă parte, nu pe teren!”
Timişoara nu a scăpat de blestemul Urziceniului, reuşind să facă doar un egal (1-1), bănăţenii izbutind contraperformanţa de a nu câştiga niciodată pe terenul ialomiţenilor.
Rapid a pierdut în faţa nou promovatei FCM Târgu Mureş, scor 0-1. Şumudică a încercat să işi apere elevii despre care spune că nu şi-au revenit încă dupa eşecul din cupă cu Steaua.
Steaua a pierdut acasă cu Gaz Metan (1-0), un meci disputat cu porţile închise din cauza incidentelor din cupă. Gigi Becali A plecat foarte supărat de la stadion, declarând ca va schimba la iarnă (din nou) toată echipa.
Dinamo a reuşit doar un egal cu Universitatea Craiova, scor 2-2, meci în care craiovenii acuză arbitrajul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.