Dinamo se califică la penalty-uri în cupă

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, după lovituri de la 11 metri cu Universitatea Craiova. Oamenii lui Piţurcă au deschis scorul, dar au fost egalaţi de dinamovişti în timpul regulamentar. Puştii Craiovei au ratat de trei ori la loviturile de la 11 metri, facându-l pe Dolha erou cu două penalty-uri apărate!

Adrian Mititelu a declarat că elevii lui Victor Piţurcă au fost depăşiţi de miza partidei şi dă vina şi pe ghinion pentru acest eşec.

“Asta e viaţa. Deznodământul e singurul regret! Penalty-urile se apără de către portar. Doi jucători foarte tineri s-au aflat în faţa executării într-un meci important. Bărboianu nici măcar n-a dat rău, dar n-a intrat în poartă. Am pierdut nemeritat după cum s-a jucat. Dacă am fi câştigat, nimeni nu putea contesta victoria noastră. Sperăm să-i batem duminică. Cred că vom juca mult mai detensionat duminică şi vom avea o evoluţie mult mai bună. Ne-a copleşit miza jocului în partea a doua. Aveam 1-0 şi jucam bine. Am avut şi ghinion…Putem să prindem Europa League şi cu locul din campionat.”, a declarat Mititelu la gsptv.

În celălat meci disputat astăzi în Cupa României FC Braşov s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa celor de la FC Timişoara

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.