CFR Cluj a învins pe Dinamo în derby-ul etapei XIV

Echipa CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost înscris de Bjelanovici, în minutul 25. Acesta a împins mingea în plasă, după o centrare la firul ierbii, în faţa porţii, a italianului De Zerbi.
La meci au asistat aproximativ 15.000 de spectatori.În timpul primei reprize, aproximativ 20 de suporteri dinamovişti s-au bătut cu mai mulţi fani ai echipei gazdă, la peluza a doua. Incidentele au avut loc în peluza aflată deasupra sectorului rezervat oaspeţilor. La faţa locului au intervenit mai mulţi stewarzi, care au luat pe sus câţiva fani şi au reuşit cu greu să calmeze spiritele, după aproximativ cinci minute. Între timp, aproximativ 15 suporteri dinamovişti care au reuşit să pătrundă în sectorul rezervat oaspeţilor au încercat fără succes să rupă gardul ce desparte acea zonă de restul peluzei.
Înainte de începerea partidei CFR Cluj – Dinamo, din etapa a XIV-a a Ligii I, aproximativ 700 de suporteri dinamovişti nu au fost lăsaţi de forţele de ordine să pătrundă în sectorul rezervat susţinătorilor echipei oaspete. Fanii au fost opriţi la poarta de intrare spre sectorul oaspeţilor, deoarece nu toţi au buletine de Bucureşti. Majoritatea suporterilor opriţi la poartă erau veniţi din judeţele limitrofe Clujului, iar unii,  susţinători ai echipei Universitatea Cluj.