GOLD PLAZA Baia Mare îi aşteaptă şi pe sătmăreni

GOLD PLAZA Baia Mare este primul centru comercial de tip “mall” din nord-vestul ţării care şi-a deschis larg porţile ieri. La inaugurare au fost prezenţi primarul interimar al municipiului Baia Mare Istvan Ludescher, viceprimarul Mircea Dolha, subprefectul de Maramureş Gyongyke Bondi, panglica fiind tăiată de Gabor Futo – CEO al Futureal -, Eduard Zehener – CEO al Immofinanz şi edilul-şef interimar.
Fiind în primul rând o clădire practică mai mult decât vreo bijuterie arhitectonică, GOLD PLAZA Baia Mare este amplasat într-un spaţiu dinamic al municipiului Baia Mare, centrul comercial având deschideri de peste 100 m la fiecare dintre cele trei bulevarde la a căror intersecţie se află: Decebal, Independenţei şi Victoriei. Din punctul de vedere al unui sătmărean care ar fi curios să dea o raită la noul mall, acesta se află pe drumul de intrare în Baia Mare (pe partea stângă, cum se merge dinspre Satu Mare).

Câteva informaţii semnificative

GOLD PLAZA Baia Mare reprezintă finalizarea unei investiţii de 70,4 milioane de euro. Potrivit lui Eran Socher, directorul de dezvoltare al acestui centru comercial, prin darea acestuia în folosinţă se asigură peste 1400 de locuri de muncă directe şi încă pe atât (cel puţin) indirecte. “Faptul că am realizat această investiţie, sprijiniţi fiind şi de banca MKB, înseamnă că avem încredere în potenţialul economic al acestei zone. Procesul de dezvoltare al mall-ului Gold Plaza a fost unul lung si complex, însă suntem foarte incântaţi de rezultat. Deschidem astazi un centru comercial care nu este un succes doar din perspectiva leasingului, ci şi o clădire frumoasă şi o atracţie unică pentru întreaga populaţie din nord-vestul ţării”, a declarat Eran Socher.
GOLD PLAZA Baia Mare reprezintă un excelent amestec (bine gândit din punct de vedere comercial) de distracţie şi shopping, oferind jocuri de bowling, biliard, casino, împreună cu un food-court amplu, cafenele si lounge-uri, o terasa cu priveliste spre munti, o sala de fitness, în plus găzduind spaţiile de vânzare ale unor cunoscute mărci naţionale şi internaţionale: C&A, New Yorker, Waikiki, Deichman, Takko, Leonardo, Domo, House of Art, San Francisco, Fox, Altex, Douglas, Centrofarm, Orsay, Kenvelo, Jeans Club etc. GOLD PLAYA va aduce o galerie de jocuri inedită in România, pentru consola XBox, Kinetic, care va fi lansat in toată Europa – inclusiv în Romania, la Baia Mare – în data de 10 noiembrie.

Cinema City oferă filme 3D şi pentru sătmăreni

GOLD PLAZA este, conform informărilor oficiale, primul centru comercial din România care îşi deschide cinematograful multiplex încă din prima zi de activitate. La conferinţa de presă organizată cu prilejul prezentării Cinema City, Renana Teperberg – directorul de marketing al Cinema City International – a răspuns la întrebarea pusă de redactorul ziarului online Sătmăreanul că într-adevăr există un proiect pentru deschiderea unui asemenea centru cinematografic şi la Satu Mare, dar a refuzat să dea vreun termen. Mai mult, a adăugat, diplomatic, că Cinema City se deschide de regulă în interiorul unui mall – nu a mai spus că nemaipomenitul municipiu Satu Mare pur şi simplu nu are deocamdată aşa ceva, dar sugestia era clară. Până la nedefinitul termen la care se va deschide şi la Satu Mare un centru Cinema City, sătmărenii sunt invitaţi călduros la Baia Mare, “oricum e vorba de o distanţă de numai o oră de mers cu maşina, nu ?”

A fost inaugurat şi hipermarketul CORA

Alături de Cinema City şi de magazinul de modă pentru tinerete, tot ieri a beneficiat de o deschidere festivă în GOLD PLAZA şi hipermarketul Cora.Philippe Lejeune, directorul CORA România, a declarat participanţilor VIP de la inaugurare că unitatea din Baia Mare este a cincea deschisă în România şi a doua din provincie. Deschiderea noului hipermarket Cora înseamnă inclusiv crearea a încă 300 de noi locuri de munca în Baia Mare. “Cea mai importanta investiţie pe care Cora Romania o face este investiţia în oameni”, a declarat Loredana Vraciu, director al magazinului Cora Gold Plaza. O noutate pe care Cora Romania a lansat-o odata cu inaugurarea magazinului de la Baia Mare, este primul serviciu de comenzi on-line de electronice si electrocasnice pe care îl pune la dispoziţia clienţilor un retailer din Romania. Serviciul poate fi utilizat accesând www.coradigital.ro şi, deocamdată, va fi disponibil doar pentru băimăreni. Oficial, sătmărenii mai au de aşteptat până în primăvară.
Am dat şi noi o raită prin noul hipermarket şi am constatat că, în general, preţurile sunt asemănătoare cu cele pe care le practică Real la Satu Mare, poate o idee mai mici.

Îmbulzeală şi reduceri la deschiderea pentru public

La ora 15 au fost deschisde uşile centrului comercial GOLD PLAZA Baia Mare pentru public. Sute de oameni aşteptau acest moment şi când s-a dat startul s-au scurs, îngesuiţi, pe uşi mai bine o jumătate de oră. Mai mult ca sigur că au fost atraşi de reducerile promoţionale de minim 20% practicate de magazinele din interiorul complexului comercial (acestea fiind valabile până în data de 7 noiembrie inclusiv).

httpv://www.youtube.com/watch?v=VZC-4Zg7Hg4

14 Comentarii la "GOLD PLAZA Baia Mare îi aşteaptă şi pe sătmăreni"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.