Pe Transfăgărăşan au început filmările la “Ghost Rider 2”

Filmările la pelicula “Ghost Rider 2 – Spirit of Vengeance”, în care rolul principal este deţinut de actorul Nicolas Cage, au început, luni, pe Transfăgărăşan, circulaţia urmând să fie restricţionată pe mai multe porţiuni de drum până pe 6 noiembrie.

Filmarea primelor scene, la care este folosit şi un elicopter special echipat, a început după câteva zile de pregătiri, în două locaţii de pe Transfăgărăşan. Este vorba de zona Cheilor Argeşului, de la hidrocentrala de la Căpăţâneni până la Barajul Vidraru, precum şi de urcarea de la Cabana Capra până la tunelul de la Bâlea.

În zonă nu a ajuns şi Nicolas Cage, el fiind înlocuit de dublura sa, un cascador care va filma mai multe scene pe motocicletă.

“Ghost Rider 2 – Spirit of Vengeance” este prima producţie 3D filmată în România. Filmul este produs de Columbia Pictures, în colaborare cu casa de producţie românească Castel Film.

Un Comentariu la "Pe Transfăgărăşan au început filmările la “Ghost Rider 2”"

  1. Pingback: Tweets that mention Pe Transfăgărăşan au început filmările la “Ghost Rider 2″ | Satmareanul - ziar online de Satu Mare -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.