Sătmăreanca săptămânii – Anca Ardelean

Dezinvoltă şi totuşi păstrând încă în atitudiea ei o semnificativă doză de timiditate, ANCA FLORICA ARDELEAN este o foarte frumoasă adolescentă în vârstă de 17 ani, elevă în clasa a XII-a C a Grupului Şcolar „Ioniţă G. Andron” din Negreşti Oaş. Este extrem de încântată că a ajuns să facă modelling la Agenţia „GABY’S Models” din Satu Mare, iar motivele sunt chiar serioase: „ La început eram chiar complexată de înălţimea mea şi aş fi vrut să am mai multă încredere în mine. Am găsite site-ul agenţiei pe internet, apoi am vorbit cu Gabi (managerul Gabriela Sas – n.r.) şi am venit la un curs de 3 luni. După ce am terminat acel curs, mi-am dat seama că am scăpat de complexe, deci în mod clar am avut numai de câştigat”.
Recent, Anca a participat – împreună cu alte trei colege de la aceeaşi agenţie – la finala MISS WORLD ROMANIA 2010 la palatul Cantacuzino din Buşteni, participare despre care spune cu un entuziasm contagios că „a fost o experienţă unică de viaţă pentru că am cunoscut o mulţime de oameni noi, am învăţat să mă machiez cu stil şi nu la întâmplare ca până acum, am învăţat foarte multe şi despre îmbrăcăminte şi moduri de comportament – cred că aşa a început şi pentru mine să devină o pasiune modelling-ul”.
Dar pasiunile sale mai vechi şi constante ţin de sport (mai ales handbal şi volei), de dans şi lectură (în special cărţile lui Jules Verne !), dar şi tot ceea ce ţine de cunoaşterea limbii franceze („pe care o ador” – zice Anca).
Culorile sale preferate sunt roşu şi verde, ceea ce denotă o personalitate care ştie să echilibreze temperamentalul cu calmul şi exigenţa faţă de ea însăşi şi faţă de cei din jurul ei.
Visul ei este să devină fie un hair-stilist de top, fie o foarte bună avocată.
Top-medelul ei preferat este Luminiţa , fata care a fost declarată anul trecut Miss World România: „este puternică, sigură pe ea şi foarte frumoasă”.
Anca este de părere că fiecare persoană este frumoasă în felul ei, iar în frumuseţea fizică a cuiva „dezavantajul este că poate stârni invidii nefondate, ceea ce împiedică realizarea unei comunicări sincere, iar asta nu-mi place”.

39 Comentarii la "Sătmăreanca săptămânii – Anca Ardelean"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.