Sătmăreanca săptămânii – Roxana Silaghi

O fată frumoasă şi hotărâtă – asta este impresia pe care ţi-o creează ROXANA SILAGHI când o vezi prima dată. Ea are 18 ani, fiind elevă la Grupul Şcolar de Industrie Alimentară „George Emil Palade” din Satu Mare.

Relaţia ei cu modelling-ul datează de câţiva ani: „am făcut un curs în urmă cu 4 ani, dar apoi nu am continuat pentru că urma examenul de capacitate şi trebuia să mă pregătesc serios. Apoi, după vreo doi ani, am participat la emisiunea „Cum să devii model” şi Gabi (Gabriella Sas, managerul Agenţiei „GABY’S Models” Satu Mare –n.r.) m-a luat la ea la agenţie pentru pregătire şi promovare.”

Roxana consideră că modelling-ul este o meserie mai deosebită: „Înveţi multe lucruri care îţi folosesc în viaţă, în plus mie oricum îmi place să ies în evidenţă, îmi place scena, îmi plac combinaţiile vestimentare mai aparte”. Ea a participat la mai multe prezentări de modă, dar niciodată nu s-a simţit atrasă de concursurile de „Miss”, la care se gândeşte mai mult ca la eventuale alternative viitoare.
Are mai multe culori preferate: albastru, negru (despre care afirmă că „este o culoare a eleganţei”), roz, verde, mov. Roxana este pasionată mai ales de călătorii pentru că este o permanentă căutătoare de nou, fie că este vorba de locuri şi oameni.

Top-modelul ei preferat este Adriana Dima – „este foarte expresivă, frumoasă şi deosebită”. Încă nu este foarte hotărâtă în privinţa carierei pe care o va urma în viaţă: „când eram mai mică, îmi doream să fiu medic, acum înclin mai mult spre ştiinţe economice”.

Un Comentariu la "Sătmăreanca săptămânii – Roxana Silaghi"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.