Sătmăreanca Săptămânii – Mădălina Dan

MĂDĂLINA DAN are 16 ani şi jumătate (în ianuarie va împlini 17 ani), fiind elevă în clasa a zecea la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Satu Mare.

Din punctul ei de vedere, faptul că a ajuns să practice modelling-ul este cât se poate de firesc: „mi-a plăcut de când eram mică să fac „defilări de modă”, mă îmbrăcam în hainele mamei, îi purtam pantofii şi făceam şi eu un fel de spectacol pentru mine sau pentru prietenele mele. Tot de când eram mică mi-a plăcut foarte mult să urmăresc la televizor emisiunile de modă”.

Mădălina ajuns să facă modelling la Agenţia “GABY’S Models” după ce a comunicat virtual, pe internet, cu managerul Gabriella Sas: „Am primit, la un moment dat, un mesaj pe hi5.com de la Gabi, mi-a spus că îi plac pozele mele şi m-a întrebat dacă, după ce vorbesc cu părinţii mei, aş vrea să intru în modelling. Nu am venit chiar atunci la agenţie, abia din toamna anului trecut am făcut pasul acesta şi, după câteva cursuri, am văzut şi eu că am perspective în acest domeniu. Îmi place foarte mult activitatea asta pentru că încep să am tot mai multă încredere în mine, dar şi pentru că întotdeauna mi-au plăcut hainele interesante şi combinaţiile care se pot face în domeniul vestimentar. Îmi pace faptul că lumea se poate inspira din atitudinea şi din îmbrăcămintea noastră”.

De când este promovată de Agenţia “GABY’S Models”, Mădălina a participat la numeroase prezentări de modă şi la casting-ul din acest an pentru finala concursului Miss World România 2010 – „la alte concursuri nu am mai fost pentru că mai am de crescut”, zice ea, oarecum amuzată.

Culoarea preferată este violetul, dar de asemenea îi plac foarte mult culorile pastelate.

De pe acum, visul Mădălinei este foarte clar: vrea neapărat să devină designer şi să facă studii superioare şi aprofundate în acest domeniu. Are, totuşi, o mică dilemă: „Îmi place mult de tot să desenez, să creez tot feluri de modele de îmbrăcăminte, dar şi să concep interioare şi exterioare de clădiri, deci va trebui să mă decid spre ce anume să ma îndrept mai exact, spre design vestimentar sau spre arhitectură”.
Pasiunile ei sunt plimbatul pe role, tenisul, ieşitul cu prietenii, cântatul, dansul.

Mădălina apreciază la oamenii din jurul ei îndeosebi sinceritatea, încrederea pe care aceştia i-o acordă. Se simte apropiată de toţi cei care nu o duc prea bine din punct de vedere material: „Îmi place să ajut oamenii cu tot ce pot, îmi dăruiesc hainele copiilor nevoiaşi şi jucăriile caselor de copii şi mă bucur şi eu de bucuria lor când ei le primesc”.

3 Comentarii la "Sătmăreanca Săptămânii – Mădălina Dan"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.