Sătmăreanca săptămânii – Romina Stroia

Nonşalantă, cu ochi interesaţi de amănunte pe care doar ea le caută, răspândind firesc în jur din frumuseţea sa de care nu face tare mare caz, ROMINA STROIA este una dintre cele mai aparte pasionate de modelling de la Agenţia “Gaby’s Models” din Satu Mare. Are 18 ani, este elevă a Colegiului “Ioan Slavici”  şi adoră dansul şi muzica (“orice gen de muzică în afară de rock, care mi se pare prea brutal !” – zice ea). Nu-i plac culorile aprinse, fiind mult mai atrsă de tonurile de gri.

De ce a intrat Romina în modelling ? “Păi, decât să pierd timpul aiurea, mai bine învăţ ceva care îmi va putea fi de folos ca atitudine în viaţă”, mărturiseşte ea pe un ton serios. Aşa că a început pregătirea în urmă cu 3 ani, după ce a fost remarcată de Gabriella Sas, manager al agenţiei frumuseţilor din nord-vestul României.

Romina Stroia a fost selectată în această perioadă pentru participarea la BUCHAREST FASHION WEEK şi a avut parte şi de numeroase oferte din străinătate: “am avut oferte tentante, dar nu m-au lăsat părinţii să plec înainte de a-mi face toate studiile”.

Spre deosebire de multe dintre colegele de breaslă, Romina nu are  – şi nici nu e curioasă ! – un anume top-model internaţional drept idol sau exemplu. “Eu ştiu că am de muncit mult ca să fiu cea mai bună.În rest, eu sunt pur şi simplu eu – ce rost ar avea să imit pe cineva ?”, ridică ea sprâncenele a mirare. Şi se vede clar clar că mirarea asta nu e doar o “poză”, e chiar o atitudine caracterială.

Cu toate că are succes pe toate scenele de prezentare de modă pe care evoluează, Romina Stroia nu ţinteşte neapărat spre o carieră exclusiv în modelling – dar nici nu dezvăluie oricui visul vieţii ei… Zice că ştie să aprecieze la un om în primul rând onestitatea, capacitatea de comunicare şi înţelegere. Un ultimul amănunt: detestă fiţosii !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.