Sătmăreanca săptămânii: Alexandra Tătăran

Este un fapt incontestabil că în partea asta de nord-vest a României există o mulţime de fete frumoase. Însă în relativ puţine cazuri se întâmplă ca această atrăgătoare şi admirată calitate fizică a unei fete să fie îmbinată, la aceeaşi persoană, cu inteligenţă şi cu bun simţ. Una dintre aceste frumoase excepţii fericite este ALEXANDRA TĂTĂRAN, o sătmăreancă în vârstă de 16 ani, elevă la Colegiul „Traian Vuia”.
Alexandrei îi place foarte mult să deseneze, dar nu orice: „nu sunt atrasă de desenul artistic propriu-zis, deşi nu-l neglijez nici pe acesta. Eu sunt mai degrabă pasionată de ceea ce înseamnă desenul tehnic, mai ales de cel care are legătură directă cu arhitectura”. Culoarea ei preferată este galbenul.

Ea a intrat în lumea modelling-ului în urmă cu 4 ani (abia împlinise 12 ani !), fiind descoperită, pregătită,susţinută şi promovată de Agenţia „GABY’S MODELS” din Satu Mare, agenţie manageriată de Gabriella Sas. Frumoasa fată a acumulat treptat experienţă şi în acest domeniu în urma a numeroase participări la prezentări de modă pe plan local ( în cadrul unor concursuri de „Miss” si sărbători ale oraşelor Satu Mare, Negreşti Oaş şi Ardud), dar gustul succesului real l-a prins pe plan naţional prin selectarea ei la MISS ROMÂNIA 2009 şi MISS LITORAL 2009. Referindu-se la principalul motiv care o stimulează să-şi dedice timpul activităţii de modelling, Alexandra mărturiseşte cu candoarea specifică vârstei: „îmi place foarte mult modelling-ul pentru că este o formă extraordinară de spectacol !”

Alexandra Tătăran nu are vreo preferinţă anume pentru vreun top-model internaţional renumit: „Încerc sa preiau si să personalizez ceea ce văd bun, frumos şi pozitiv la fiecare dintre modelele cunoscute, atât. În rest sunt întotdeauna eu insămi.” Şi ca o dovadă că propria-i frumuseţe nu i s-a urcat (încă ?) la cap, aşa cum se mai intîmplă la fetele de vârsta ei, visul de viaţă al Alexandrei nu este legat strict de o viitoare mare carieră în modelling. Ea vrea să devină arhitect. Mai exact şi cu cuvintele ei: „îmi doresc să devin un model de arhitect sau un arhitect-model !”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.