Ponta se simte mândru că este “ticălos”

Preşedintele PSD, Victor Ponta, se simte mândru că este “ticălos”, pentru că a contribuit la mărirea pensiilor şi susţine că milioane de români ar fi mai buni pentru funcţia de preşedinte al ţării decât Traian Băsescu.

“Ar fi cel puţin 22 de milioane de români mai buni decât Traian Băsescu, pentru că el nu vrea binele României şi încearcă să se răzbune pe ei. Vreau să spun că sunt mândru că sunt ticălos şi că am mărit pensiile minime. Dacă să ai grijă de pensionarii din această ţară este o ticăloşie, atunci sunt ticălos. (…)”, a afirmat miercuri Victor Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută în comuna Racşa.

El susţine că în prezent este foarte important ca să existe o presiune publică asupra parlamentarilor puterii, pentru a vota moţiunea de cenzură a PSD.

“E important ca presiunea publică să vină pe parlamentarii puterii. Să li se spună foarte clar: dacă iarăşi o să-i susţineţi pe Boc şi pe hoţii lui, proştii pe care i-a pus în Guvern, gândiţi-vă că iar va veni un moment, cel târziu în 2012, când vă întoarceţi la oamenii care v-au votat şi n-o să aveţi ce să le spuneţi”, a afirmat Victor Ponta.

Preşedintele PSD spune că partidul său, singur, nu va putea da jos Guvernul.

“Dacă oamenii stau acasă şi se uită la televizor şi ne spun ‘foarte bine’ nu e suficient. E nevoie de o presiune publică mult mai mare şi ideea noastră de a strânge semnături, de a lucra cu sindicatele, de a organiza acţiuni de protest este exact în această direcţie. Nu doar PSD-ul trebuie să scape România de regimul Boc şi regimul Băsescu, ci întreaga ţară”, a declarat Victor Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la Dorneşti, că situaţia fondului de pensii este dezastruoasă, afirmând că atunci când există ”un deficit de 3,6 miliarde de euro nu e joacă”.

“Cert este că exact ticăloşii care au cumpărat voturi păcălindu-i pe pensionari că le vor dubla pensiile, acum ţipă, şi dintre oamenii politici şi din presă”, a spus Traian Băsescu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, însoţit de senatorul Titus Corlăţean, europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu şi parlamentarii PSD de Satu Mare s-au aflat miercuri în mijlocul locuitorilor din comuna Racşa, unde pe 12 septembrie vor avea loc alegeri pentru postul de primar.

Un Comentariu la "Ponta se simte mândru că este “ticălos”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.