Sătmăreanca săptămânii: Karina Hendea


:
:
:

Dacă o vezi pe stradă pe Karina Hendea, există foarte puţine şanse să-i ghiceşti vârsta – are doar 13 ani. Este sătmăreancă get-beget, elevă la Şcoala generală “Bălcescu-Petofi” din cartierul Micro 15, fiind super-pasionată de sport (îndeosebi de volei şi baschet).
A început să participe la cursurile de modelling de la “GABY’S MODELS” în urmă cu aproximativ un an, după ce a fost remarcată de managerul acesti agenţii – Gabriella Sas – în timpul participării la emisiunea de televiziune “Cum să devin model” difuzată de Nord-Vest TV.
Ne-a mărturisit că griul este culoarea ei preferată. “Modelling-ul îmi place foarte mult pentru că îmi palce pe podium, îmi plac şedinţele foto şi îmi place să fiu în centrul atenţiei”, afirmă Karina cu aplombul şi sinceritatea caracteristice vârstei. Oricum, ea susţine că nu are nici un top-model internaţional preferat, că vrea să se afirme cu personalitatea ei proprie şi nu să încerce să devină o copie, oricât de reuşită, a altcuiva.

Karina a avut câteva succese notabile până în prezent: participarea la “ROMANIAN FASHION WEEK” şi la prezentări de modă pe plan local, dar şi o deosebită şedinţă foto la agenţia “Mandarina Models” (cea care face promovări reuşite ale frumuseţilor din România pe plan internaţional).
Suntem foarte curioşi ce răspunsuri aţi da dumneavoastră, cititorii, la întrebarea. “Care credeţi că este cel mai important vis de viitor al frumoasei Karina hendea ?”. Noi recunoaştem că ne-a gândit la multe variante, dar răspunsul dat chiar de Karina ne-a surprins plăcut: ” Eu îmi doresc să ajung la o facultate de drept serioasă şi să fac o carieră în domeniul juridic. Asta în primul rând ! Iar dacă împlinirea acestui vis al meu va merge în paralel cu modelling-ul, foarte bine !”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.