Chivu, în lacrimi la conferinţa de presă

Cristi Chivu a susţinut azi o conferinţă de presă, alături de Răzvan Lucescu. Fundaşul lui Inter era vizibil afectat de criticile care i-au fost aduse atât lui, cât şi selecţionerului, şi a declarat că are încredere în continuare în potenţialul tricolorilor.

“Am venit aici după o perioadă în care am decis să tac, pentru că mă cuprinsese o lehamite. Vreau să spun că mi se pare incorect ca Răzvan Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut vreodată echipa naţională, să fie umilit. Am şi avem onoare, lucrăm cu unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut naţionala. Sunt aici pentru a-mi şi a ne asuma rezultatul cu Albania şi pentru a înţelege că nu este vina antrenorului pentru că am avut 1-0 în minutul 80 şi am luat gol dintr-o fază fixă.

Trăiesc într-o ţară pe care încep să o înţeleg din ce în ce mai puţin. Îmi era uşor să renunţ, îmi spuneau oamenii că aş putea să-mi bag picioarele şi să trăiesc liniştit acasă alături de soţie şi de copii, dar sunt aici pentru că eu cred în naţionala României”, a declarat Cristi Chivu la conferinţa de presă de azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.