Frumuseţile de la “Gaby’s Models” la finala MISS WORLD România

Indiferent de cât de neprietenoase sunt vremurile pe care le trăim, tot judeţul Satu Mare (plus împrejurimile) continuă să fie plin de fete frumoase. Şi există destule argumente pentru a afirma că agenţia “Gaby’s Models” se pricepe al naibii de bine să le pregătească pe acele frumuseţi feminine care optează pentru o carieră în modelling, iar ulterior să le promoveze cu succes atât în ţară, cât şi în străinătate. Cel mai recent exemplu în acest sens, dezvăluit azi pentru Sătmăreanul.net de şefa acestei agenţii de specialitate – Gabriela Sas – este intrarea pe “ultima sută de metri” pentru participarea la concursul naţional “MISS BIKINI” care se va desfăşura la Bucureşti în data de 25 august.
“Am trimis fotografiile unor sătmărence superbe pregătite de noi şi aşteptăm să primim, din clipă în clipă, rezultatul selecţiei pentru intrarea în concurs. Selecţia este făcută personal de designer-ul Cătălin Botezatu şi este extrem de exigentă: fetele trebuie să fie într-adevăr frumoase, să aibă vârsta peste 16 ani şi înălţimea peste 1,72. Plus că e necesar să aibă dimensiuni corporale cât mai aproape de standardele consacrate, să fie senzuale, să aibă o faţă frumoasă cu anumite simetrii. Nu e chiar atât de simplu pe cât se crede, nu ajunge doar ca o fată să fie doar frumoasă”, e explicat Gabriela Sas.

Trei finaliste la selecţia “Miss World România”

Dacă pentru “MISS BIKINI” în că se aşteaptă eventuala confirmare a intrării în finală, pentru finala selecţiei naţionale a concursului de frumuseţe “MISS WORLD România” există deja trei certitutini de o frumuseţe plină de personalitate, toate trei pregătite şi promovate de “Gaby’s Models”. Ele se numesc: Kitty Veibel (din Carei), Raluca Bidian (din Zalău) şi Natalia Rus (din Baia Mare). Dacă priviţi fotografiile lor, este imposibil să nu le doreşti mult succes !

Finala MISS WORLD-ROMANIA 2010 va avea loc la Buşteni la Castelul Cantacuzino în data de 11 septembrie .

Un Comentariu la "Frumuseţile de la “Gaby’s Models” la finala MISS WORLD România"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.