Cupa rămâne în cele din urmă la Satu Mare

În această seară, în parcarea supermarketului Real  a avut loc finala turneului internaţional de Footvolley organizat la Satu Mare de către SHOW TIME ENTERTAINMENT FACTORY. La turneu au participat în total 8 echipe de câte două persoane din România şi Ungaria. În finala mică s-au întâlnit echipele “Brothers” (alcătuită din Armand Antal şi Asytrik Antal din Ungaria) şi “Realiştii” (Lucuţ Florin şi Pusta Adrian, ambii angajaţi ai Supermarketului Real) iar în finala mare “Graf SC” (Levente Graf şi Mihaly Graf din Ungaria), câştigătoarea turneului de anul trecut şi “Copacabana Team” (Sergiu Ţuţuraş şi Imre Bodnar din Satu Mare), ocupanta locului trei la turneul de anul trecut. După un meci extrem de interesant echipa Copacabana Team a reuşit să se impună în faţa echipei Graf SC în două seturi 21-16, 21-17, cupa turneului rămânând astfel la Satu Mare.

Pe lângă footvolley publicul a mai putut urmări fetele de la Gaby’s Models prezentând colecţia vară-toamnă a supermarketului real şi trei cupluri de dansatori de la Royal Dance Club(Bogdan Chilian şi Diana Varga, Răzvan Burciu şi Teodora Andreica, Andrei Bune şi Diana Ziman) care au dansat în premieră pe nisip.
De apreciat efortul managerului SHOW TIME ENTERTAINMENT FACTORY,  Attila Antal de a aduce acest turneu la Satu Mare şi de  a-l face cât mai cunoscut publicului larg şi de a se încăpăţîna să creeze evenimente într-un oraş  în care mai nimeni nu mai pare interesat să mai organizeze nimic.

httpv://www.youtube.com/watch?v=GgYTuhODjvk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.