Cântă la pian cu degetele de la picioare

Un tânăr chinez care are ambele braţe amputate a emoţionat milioane de telespectatori interpretând la pian un fragment de muzică clasică cu ajutorul degetelor de la picioare, în cadrul ediţiei chineze a emisiunii-concurs TV care a făcut din Susan Boyle un star internaţional.

Performanţa tânărului Liu Wei, un chinez în vârstă de 23 de ani care şi-a pierdut ambele braţe la vârsta de 10 ani, după ce a fost electrocutat în timp ce se juca de-a v-aţi ascunselea, a emoţionat până la lacrimi publicul emisiunii “China’s Got Talent”. Înregistrarea evoluţiei sale a fost vizionată de peste 200.000 de ori pe YouTube şi pe alte site-uri chineze.

“Nu înţeleg de ce oamenii cred mereu că viaţa mea este oribilă doar pentru că nu am braţe”, a declarat Liu Wei pentru publicaţia Shanghai Daily. “Sunt un om fericit, care are o viaţă interesantă, la fel ca toţi ceilalţi tineri”, a mai spus acesta.

Liu Wei a început să ia lecţii de pian la vârsta de 19 ani. Primul său profesor a renunţat, însă, la scurt timp, considerând că nimeni nu poate să cânte la pian cu degetele de la picioare.

httpv://www.youtube.com/watch?v=X9DilOIZMu4&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.