Dan Diaconescu vrea sa mute capitala la Brasov

In dorinta de a capta atentia marelui public, ctitorul Partidului Poporului, otevistul Dan Diaconescu, se pregateste sa arunce pe piata o tema de dezbatere care este, pe cat de atipica, pe atat de nastrusnica.

Tinta: electoratul nationalist
Concret, potrivit unor surse confidentiale din anturajul magnatului OTV, Diaconescu vrea sa propuna, in cursul unei emisiuni in direct, schimbarea capitalei de la Bucuresti la Brasov, invocand ca argument insemnatatea istorica si culturala a orasului de sub Tampa. De altfel, scopul otevistului este acela de a a-si semnala prezenta in spatiul politic mioritic prin tot felul de teme atipice care starnesc controverse si pot aduce, totodata, mult doritul raiting.

Strategii Manecognitiva
De asemenea, seful otevist si-a tras o serie de noi consilieri prin angrenarea in proiectul Partidului Poporului a unui grup de reflectie anonim, care poarta titulatura de “Manecognitiva”. Potrivit site-ului pe care aceasta organizatie si l-a deschis pe Internet, Manecognitiva, format din personaje necunoscute in spatiul public romanesc, s-ar ocupa, citam, de “managementul si economia cunoasterii” dar si de “noua diviziune internationala a muncii”. Pe de alta parte, de teama ca procurorii DNA trag cu urechea la discutiile lor, Dan Diaconescu si strategii Manecognitiva poarta sedinte tainice, in lipsa oricaror telefoane mobile, intr-o camaruta discreta din subsolul OTV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.