Continuă TURNEUL INTERNAŢIONAL DE FOOTVOLLEY

Evenimentul, care era programat în data de 23-25 iulie a fost întrerupt din cauza vremii nefavorabile şi este reluat în perioada 20-21 august 2010.
La data iniţială s-au jucat meciurile din grupa A, de unde s-au calificat mai departe echipele de pe locurile I şi II, respectiv Copacabana Team din Satu Mare şi Brothers din Nyiregyháza.

Organizatorii aşteaptă suporterii şi simpatizanţii acestui nou sport să vină în număr cât mai mare şi să susţină echipele la TURNEUL INTERNAŢIONAL DE FOOTVOLLEY din Satu Mare la terenul amenajat în parcarea Real Hypermarket în perioada 20-21 august 2010.
Vineri după-masa vor avea loc meciuri demonstrative între echipele participante şi prezenatarea echipelor din grupa B, după care seara va avea loc un After Party cu Dj-i locali. Sâmbătă dimineaţa, orele 10.00 vor începe meciurile grupei B, după care dupămasa începând de la orele 16.00 se vor juca meciurile de calificare în finale.

Organizatorii SHOW TIME ENTERTAINMENT FACTORY vă aşteaptă cu multe programe la acest eveniment, începând de la prezentări de modă şi de dans sportiv, tobogane şi “face painting” pentru copii, şi bineînţeles nu va lipsi nici muzica bună, mâncarea caldă şi berea rece.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.