Blogul săptămânii “Ie si iei colegii nostri…”

Am dat în această seară peste un blog foarte foarte “tare frate” al unei persoane care după toate aparenţele face parte din Jandarmeria Română.  Nu ne putem abţine să nu vi-l recomandăm şi vouă şi să vă oferim şi o mostră din ce puteţi găsi pe el:

Pe la inceputul anului niste “baeti” (in)culti ma criticau si huleau in fata vis-a-vis de articolul asta, in care anuntam ca ministrul Vasile Blaga lasa sa se inteleaga faptul ca in MAI vor avea loc disponibilizari, implicit si la jandarmi. Ei, saracii, sustineau sus si tare ca la jandarmi slujbele sunt vesnice, ma rog, pana la pensie sau cand pleci din sistem, si ca niciodata Guvernul nu ii va da afara pe cei care au fost inventati sa-i apere de furia multimii.  Anyway, fiecare judeca dupa cum il duce capul, eu am considerat ca sunt platit pt a aduce servicii cetateanului, nu baronului local sau ministrului X, dar cei mai saraci de minte, ce au lasat sapa din mana pt a intra in Jandarmeria Romana cu porcul sau vitelul, considera ca iau luna de luna intre 1300 si 2500 de lei (salariu de executant) pt a-i apara pe cei din fruntea tarii de mania dezlantuita pe strazi a cetateanului, ce-si cere drepturile sau urla de foame.

Asta e! “Ie si iei colegii nostri…”

Ceva de lecturat despre disponibilizari gasiti aici: 1, 2, 3, 4, 5.

Tragem linie si luam pulsul multimii! de la jandarmi, ca si din intregul MAI. Majoritatea or fi prosti, dar nu intr-atat incat sa se trezeasca in strada, fara salarii compensatorii, cu bancile peste ei, pt ca apoi sa-si plimbe averea-n traista si sa doarma-n parcuri… Astfel unii, carora nu le-a intrat lenea si plafonarea in sange, se recalifica profesional, altii isi pregatesc plecarea din tara (ce daca la capsuni, ferme, carat cu carca, security sau altele similare?), altii pun “SiViuri” pt domenii ce tin de securitate (hoteluri, cazinouri, firme de paza) atat in tara cat si in strainatate. Cei care se bazeaza macar pe o engleza de balta incearca si la o firma din Bucuresti, ce face recrutari in general pt Irak sau Afganistan… (continuare)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.