Mă întorceam la Steaua dacă Becali îmi accepta toate condiţiile

Victor Piţurcă a recunoscut că a avut o nouă întâlnire cu Gigi Becali, la o zi după demisia din postul de antrenor al echipei Steaua Bucureşti, admiţând totodată că ar fi acceptat să revină dacă patronul clubului din Ghencea i-ar fi acceptat toate condiţiile.

“Am avut o întâlnire cu Gigi Becali şi urma să avem încă o discuţie referitoare la revenirea mea. El a fost cel care a venit la mine şi a încercat o oră să-mi explice că trebuie să vin înapoi. Urma să-i dau răspuns a doua zi, dar nu m-a mai căutat. M-a sunat apoi Virgil Becali să-mi spună că Ilie Dumitrescu a fost numit antrenor. Mă întorceam la Steaua dacă Gigi Becali îmi accepta toate condiţiile.

Vroiam doar să am garanţia că acest club va fi condus trei ani de zile de profesionişti. Atât. Nu aveam absolut nicio şansă dacă nu-l constrângeam prin contract ca el să se abţină să facă greşelile pe care le-a făcut”, a declarat Piţurcă pentru gsptv.

“Greşeala mea a fost că nu am semnat un contract clar de la început. Convenisem să facem un contract, însă imaginaţi-vă că Gigi nu este absolut nimic în actele clubului. Eu ar fi trebuit să cer daunele clubului Steaua, deoarece nu aveam cum să demonstrez faptul că Gigi Becali trebuie să-mi plătească mine o anumită sumă de bani”, a adăugat fostul selecţioner.

Piţurcă a dezminţit, totodată, afirmaţiile conform cărora, prin condiţiile pe care vroia să le impună în contract, dorea să-l excludă total pe Gigi Becali din viaţa clubului Steaua.

“Gigi nu putea fi exclus niciodată. În toate problemele importante, care ţineau de bani, mă consultam cu el. Eu nu sunt absurd, el este cel care dădea banii. Eu am vrut doar să nu-şi reia vechile obiceiuri. Eu mă înţelegeam cu el, pentru binele clubului”, a mai spus Victor Piţurcă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.