La Serviciul Paşapoarte se va lucra şi sâmbăta

Mulţi dintre cei care doreau să-şi facă sau – mai des – să-şi preschimbe paşaportul s-au plâns pe la presă şi autorităţi (care pe unde a putut şi în ordinea în care i-a venit mai la îndemână) de disfuncţionalităţile activităţii care se desfăşura la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple: îmbulzeală, întârzieri, birocraţie. Aşa că autorităţile au luat, în cele din urmă, măsuri.
Potrivit unui comunicat de presă remis de Daliana Lazăr – consilier pentru relaţia cu mass-media al Prefecturii -, deşi măsurile dispuse de prefectul Radu Giurcă zilele trecute au contribuit semnificativ la fluidizarea activităţii de la SPCEEPS, din cauza numărului deosebit de solicitări, prefectul a dispus prelungirea programului de lucru cu încă o zi.
Astfel, conform ordinului prefectului, incepand de ieri, 11.08.2010, Ghişeul preluări acte va funcţiona după următorul program: de luni până vineri în intervalul orar 7 – 20, iar sâmbăta între orele 8 – 14.
De asemenea cele 150 de numere de ordine ce se distribuiau până acum zilnic dar doar pentru ziua în curs, de acum încolo vor fi distribuite şi pentru zilele următoare, astfel că, în cazul în care numărul de solicitanţi pe zi depăşeşte cele 150 de persoane, restul vor obţine numere de ordine pentru ziua următoare, urmând să revină în funcţie de numărul obţinut.

Un Comentariu la "La Serviciul Paşapoarte se va lucra şi sâmbăta"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.