Noul antrenor al Stelei este Ilie Dumitrescu!

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu va fi noul antrenor al echipei Steaua Bucureşti, a anunţat Gigi Becali, patronul clubului din Ghencea la Realitatea TV.

Becali a precizat că noul antrenor va fi prezentat miercuri, într-o conferinţă de presă, acesta urmând să aibă un contract cu un salariu de ”un leu pe lună”, pentru a putea sta pe banca tehnică. Gigi Becali a precizat că Ilie Dumitrescu este plecat la Constanţa, pentru a purta o ultimă discuţie cu Hagi.

Dumitrescu (41 ani), fost jucător la Steaua Bucureşti în perioada 1988-1994, şi în 1998, a mai antrenat pe Oţelul Galaţi, FC Braşov, FCM Bacău, Alki Larnaca, selecţionata de tineret U-21, Apollon Limassol, AEK Atena, Egaleo, Akratitos, Kallithea, PAOK Salonic, Panthrakikos. În ultima perioadă, Dumitrescu a fost consilier tehnic la un post de televiziune.

Fostul internaţional stelist îl înlocuieşte pe Victor Piţurcă, antrenorul Stelei până săptămâna trecută, când a demisionat împreună cu staff-ul său, din cauza unor neînţelegeri cu Becali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.