A vrut să fure de la Finanţe

În cursul  amiezii de ieri, 09 august a.c, jandarmul care asigura paza la Trezoreria Satu Mare a observat o persoană de sex masculin care a intrat în curtea Trezoreriei Satu Mare şi care a luat de lângă un perete al clădirii o ţeavă metalică în formă de ,,L” intenţionând să o sustragă. Crezând că nu-l vede nimeni, a luat ţeava metalică şi s-a îndreptat spre poarta unităţii, moment în care a fost oprit de către subofiţerul de serviciu de la Trezoreria Satu Mare.
Jandarmul l-a identificat pe Ioan C.  domiciliat în Satu Mare în vârstă de 36 de ani, iar după extinderea cercetărilor a stabilit că tânărul a intenţionat să fure cu scopul de a preda ţeava la fier vechi. Acesta a declarat că :” o va lua şi o va vinde la fier vechi că nu are nici o sursă de venit.”
Jandarmii au recuperat  bunul şi l-au returnat şefei Serviciului Administrativ, iar lui Ioan C. i-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt calificat, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.