Cu cuţitul în boscheţi

Azi noapte, puţin după miezul nopţii în  timp ce se afla într-o acţiune comună de patrulare pe raza comunei Moftin,  o patrulă mixtă  (jandarmi – poliţişti) a fost sesizată de către dispeceratul unităţii asupra faptului că în localitate, o persoană necunoscută şi înarmată  cu un cuţit a pătruns fără drept în locuinţa unei femei pe care o ameninţa.
Oamenii legii s-au deplasat la locul faptei unde au fost întâmpinaţi de reclamantă şi de vecinii din apropiere. Înspăimântaţi sătenii au relatat oamenilor legii că „un  individ a intrat în gospodăria familiei, are la el un cuţit cu care i-a ameninţat şi  acum  se află ascuns pe undeva prin apropiere”. Procedând la căutarea acestuia, patrula mixtă formată din jandarmi-politist a găsit făptaşul ascuns între boscheţii de pe marginea drumului  din apropierea casei. La vederea organelor de ordine, tânărul a ameninţat că îşi înfige cuţitul în piept. Oamenii legii l-au imobilizat şi l-au încătuşat.
Apoi au efectuat legitimarea acestuia şi au ridicat cuţitul cu care ameninţa  având o  lungime de 29 cm, lama de 16,5 cm.
Persoanei în cauză, identificată ca fiind  Ioan S. din Moftin,  în vârstă de 41 de ani, i-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, violare de domiciliu şi de port ilgal de arma albă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.