Campania „Casa verde” la Satu Mare

Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare a demarat începând cu data de 02.08.2010,  o amplă Campanie de informare a cetăţenilor privind Programul „Casa verde” precum şi avantajele utilizării energiilor regenerabile.

D-na consilier Csatari Andrea, fizician în cadrul APM Satu Mare a acordat consultanţă de specialitate în acest domeniu, în fiecare dupamiază între orele 17.00 – 18.00, in cadrul Complexului de educaţie ecologică din Grădina Romei.
Până în prezent  au beneficiat de consultanţă 27 de persoane, care au fost interesate atât de etapele implementării Programului „Casa verde” căt şi de avantajele instalării sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă.

Cetăţenii şi-au manifestat curiozitatea pentru diferite tipuri de instalaţii dar, în special pentru instalaţiile cu panouri fotovoltaice, panouri care se fabrică şi în judeţul Satu Mare începând cu luna trecută.
În urma desfăşurării campaniei, numărul de cereri de finanţare pentru Programul „Casa verde” a crescut, până la această oră fiind depuse 175 dosare de finanţare. Aceste finanţări însumând 1.052.000 lei din banii alocaţi pentru judeţul Satu Mare (circa 56.4%).

Pentru a veni în spijinul cetăţenilor campania de informare continuă şi în această săptămână, fiind aşteptaţi toţi cei care vor să se informeze despre Programul „Casa verde”  şi despre avantajele utilizării energiilor regenerabile.

Programul ramâne acelaşi: între orele: 17.00 – 18.00, în cadrul Complexului de educaţie ecologică din Grădina Romei.

Un Comentariu la "Campania „Casa verde” la Satu Mare"

  1. Pingback: Tweets that mention Campania „Casa verde” la Satu Mare | Satmareanul - ziar online de Satu Mare -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.