Peste 20 de echipe naţionale la “ Beach Volley Satu Mare 2010”

Ieri a continuat la Satu Mare, în parcarea supermarketului “Real”, un turneu naţional de volei pe nisip, turneu denumit  “ Beach Volley Satu Mare 2010”. Acest turneu a fost “pus la cale” şi organizat de Clubul Sportiv ADEP Satu Mare.
În acest concurs naţional s-au înscris peste 20 de echipe şi a fost  structurat pe două categorii de vârstă:  cei mai măricei la “Under 18”, iar  cei mai mici la “ Under 15”.
Arbitrii turneului sunt fraţii Cătălin şi Vlad Pordea.
Joi au avut loc deja primele partide, ulterior stabilindu-se ca de vineri până astăzi (8 august)meciurile să se dispute în două etape, una de la orele 9:00 şi celaltă de la ora 16:00.
La categoria “Under 15” a fost întocmit o grilă competiţională bazată  pe un tablou de 16 formaţii, care joacă în sistem de dublă eliminare. Cât despre participanţii din concurs la categoria “Under 18”  sunt şase echipe care vor juca fiecare cu fiecare, urmându-se astfel întocmirea unui clasament final în funcţie de numărul de victorii.
Pentru a atrage cât mai mulţi spectatori, clubul oranizator s-a gândit foarte bine ca, pe  lângă meciurile din concursul oficial de beach-volley, să existe şi o serie de programe muzicale şi meciuri demonstrative cu jucători profesionişti din Oradea – iar scopul a fost atins.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.