Superconcurs cu cowboy la Botiz

În data de 14 august a.c., cu începere de la ora 11, la Centrul de călărie “Horses Sylvana” din comuna Botiz o să se desfăşoare un  aprig concurs regional de Enduro (rezistenţă-călărie). Şi ca să vedeţi că există toate şansele de a vedea un spectacol “călăristic” de excepţie, precizăm că distanţele pe care vor trebui să le parcurgă toţi cowboy-ii înscrişi la concurs sunt două: una de 30 de km şi cealaltă mult mai consitentă de 80 km (mai mult decât drumul Satu Mare – Baia Mare !).
Deţinătorul “ranch”-ului de la Botiz este Vasile Blaga. Nu, nu e vorba de actualul ministru de interne – deşi şi el pare un specialist în călăritul pe cai mari în politică. Este VASILE BLAGA – ACTORUL sătmărean, care a investit în pasiunea sa pentru cai şi călărie şi a creat la Botiz un spaţiu anume pentru toţi cei care îi împărtăşesc această pasiune.
Co-organizator al evenimentului este, pe lângă Clubul Sportiv “Horses Sylvana” Botiz, şi Federaţia Ecvestră Română – iar sponsor principal este firma GERODAR a omului de afaceri sătmărean Sorin Ghilea.

2 Comentarii la "Superconcurs cu cowboy la Botiz"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.