Soluţia salvatoare – alegerile anticipate

Secretarul general al Partidului România Mare, Gheorghe Funar, consideră că, în prezent, soluţia politică o constituie alegerile anticipate, nu remanierea Guvernului.

“Remanierile clocite în vacanţa parlamentară nu vor stopa prăbuşirea economică, de peste 10% în doi ani, dirijată de Guvernele Boc I – IV şi nici nu vor opri sărăcirea populaţiei. Soluţia salvatoare o reprezintă alegerile anticipate”, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Gheorghe Funar.

Liderul PRM susţine că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită şi că responsabilitatea aparţine tuturor celor care au condus România din 1989 încoace.

“Marea majoritate a populaţiei, peste 80%, consideră că ţara a fost îndreptată într-o direcţie greşită. Cine a îndreptat-o? Cu siguranţă, cei trei preşedinţi, adică Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu, precum şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, împreună cu toate guvernele formate din reprezentanţi ai partidelor politice care s-au aflat, cu schimbul, la putere, în cârdăşie cu UDMR”, a afirmat Gheorghe Funar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.