Ioan Andone: “Îmi vine să mă las! Le cer scuze suporterilor”

Ioan Andone şi-a asumat întreaga vină pentru eliminare şi a lăsat să se înţeleagă că unii jucători l-au dezamăgit. “Fălcosul” spune că a greşit alcătuirea echipei, dar spune că unii jucători au fost lipsiţi de ambiţie în joc. Tehnicianul lui Dinamo va analiza partida de la Split şi lasă de înţeles că o parte dintre jucătorii care au jucat în Croaţia vor deveni rezerve pe viitor în “Ştefan cel Mare”.

Ce n-a mers, mai ales după acel 3-1 din tur?
Hajduk a fost mult mai bună, iar noi am căzut după primul gol. A contat şi publicul, care a fost al 12-lea jucător al croaţilor!
Am făcut greşeli nepermise pentru talia unei echipe ca Dinamo. Unii jucători m-au dezamăgit crunt. Nu ne-am angajat atât cât trebuia în acest joc şi poate şi meciul cu Sportul ne-a stors prea mult fizic. O mare parte din vină este a mea.

Cinci schimbări cu Pandurii

Vă reproşaţi ceva?
Eu am făcut greşeli de alcătuire a echipei şi nu am reuşit să mă fac înţeles în faţa jucătorilor, în faţa presei, în faţa tuturor. Mi se datorează acest eşec. După aşa ceva, îţi vine să te laşi de meserie.

Se va lăsa cu repercursiuni asupra unor jucători?
Vom face o analiză foarte serioasă. Nu am mai trăit aşa ceva în cariera mea. Nu am avut răutate şi parcă nu am vrut să ne calificăm. O să facem cel puţin cinci schimbări pentru meciul cu Pandurii pentru că vreau prospeţime.
“Le cer scuze scuze tuturor suporterilor, nu am arătat aşa cum voiau ei”
Ioan Andone, antrenor Dinamo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.