Ocuparea posturilor/catedrelor vacante/rezervate

În perioada 28-30 iulie, a avut loc repartizarea candidatilor pe posturile/catedrele disponibile pentru suplinire in anul scolar 2010-2011. Astfel au fost ocupate un numar de 380 de posturi din care 212 in mediul urban si 168 in mediul rural (fisierul atasat). Au ramas neocupate un numar de 282 de catedre din care 161 in mediul urban si 121 in mediul rural. Acestea vor putea fi ocupate in etapele urmatoare.

Revalidarea fiselor de inscriere pentru candidatii care nu au obtinut note peste 5 la concursul din 14 iulie, sau nu s-au prezentat la concurs, va avea loc in 3-4 august, orele 9,00-15,00  la Grup Scolar „Constantin Brancusi” Satu Mare dupa un grafic pe discipline care va fi afisat luni, 2 august la sediul Inspectoratului Scolar Judetean.

Candidatii, suplinitori calificati, care nu s-au inscris pana acum la concurs, se pot inscrie in aceeasi perioada la Grup Scolar „Constantin Brancusi” Satu Mare. Probele practice si testele de limba se vor desfasura in 5 august, iar concursul va avea loc in 6 august. Locatiile precum si orele de incepere vor fi comunicate in timp util.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.