Prinsă la furat în supermarket

În cursul după amiezii de ieri, 28 iulie a.c, reprezentanţii unui supermarket situat pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, au sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare cu privire la faptul că o persoană a sustras mai multe produse din magazin.

O patrulă de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde au identificat-o pe P. Ileana în vârstă de 52 de ani din Satu Mare, care aflându-se la cumpărături în supermarket, a sustras mai multe produse de pe raionul cu produse cosmetice : un parfum marca C-THRUTH NEW în valoare de 54,17 Lei, un parfum marca C-THRU AMETYST în valoare de 54,17 Lei, un parfum marca DIAVOLO, în valoare de 47,92 Lei şi un spray anti ţânţar marca AUTAN FAMILY CARE în valoare 13,54 Lei.
Produsele au fost găsite asupra femeii, aceasta ascunzându-le în poşetă şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească, fiind însă depistată de sistemul de supraveghere video al magazinului.
Produsele sustrase în valoare de 169,80 lei, au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral. Jandarmii i-au întocmit femeii actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Cu o zi inainte, respectiv în data de 27 iulie a.c., alte două furturi au fost identificate la  acelaşi supermarket , unde T. Csongor din Localitatea Curtuiuşeni  jud. Bihor în vârstă de 23 de ani a sustras din magazin  un aditiv pentru motor marca MOTOR HONEY-OIL TREATMENT în valoare de 21,99 Lei . Tot în data de 27 iulie a.c., S. Alexandru din Satu Mare în vârstă de 37 de ani a încercat să sustragă din magazin un stick USB marca VERBATIM în valoare de 60,99 Lei.

Pe numele celor doi, T. Csongor şi S. Alexandru, jandarmii sătmăreni au întocmit actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.
De precizat că de la începutul acestui an şi până în prezent, jandarmii sătmăreni, au indentificat 29 de persoane care au încercat să sustragă bunuri din magazine, cărora le-au întocmit  25 de dosare pentru furturi din  magazine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.