Până la urmă se pare că vinovat era celălalt şofer

Deşi iniţial poliţia a anunţat că vinovată pentru producerea accidentului de la Ciuperceni, produs ieri după amiază a fost o şoferiţă de 32 de ani, reprezentanţii IPJ Satu Mare au revenit astăzi cu alte informaţii referitoare la accident. Potrivit cercetărilor efectuate ulterior accidentul a fost produs din vina şoferului maramureşan, care a pătruns pe contrasens datorită vitezei excesive. În urma impactului frontal dintre cele două autoturisme, o femeie de 62 de ani şi-a pierdut viaţa.
Accidentul a avut loc ieri în jurul orei 15.00 pe DN 19 A pe raza localităţii Ciuperceni. Reprezentanţii Poliţiei sătmărene au anunţat,  marţi după amiază că vinovată de producerea accidentului a fost Maria Filip de 32 de ani la volanului unei Skoda Fabia, care a intrat pe contrasens şi a lovit în plin un Ford Focus condus de un bărbat de 37 de ani. Informaţie ce s-a dovedit a fi eronată.  Poliţiştii au revenit miercuri cu alte informaţii, din care reiese că vinovat pentru producerea accidentului este de fapt bărbatul de 36 de ani, care a condus cu viteză, iar într-o curbă în Ciuperceni a intrat pe contrasens şi a lovit o Skoda Fabia condusă regulamentar de femeia de 32 de ani. O pasageră de 62 de ani din maşina condusă de bărbatul maramureşan şi-a pierdut viaţa.
„Deşi iniţial v-am informat cu privire la o altă stare de fapt, din cercetări a reieşit că un bărbat de 37 de ani din municipiul Baia Mare, conducând un autoturism proprietate personală, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către o femeie de 32 de ani din Satu Mare” a declarat Ana Lăpuştea – Mălăescu purt de cuv IPJ. Reprezentanţii Poliţiei sătmărene îşi cer scuze pentru transmiterea informaţiilor eronate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.