Şi fără bani şi cu iarba păscută

Un localnic din satul Gelu, comuna Terebeşti îl acuză pe primar că şi-a lăsat turma de vaci să pască pe terenul său pe o suprafaţă de peste 1 ha. Deoarece edilul comunei din Terebeşti nu i-a achitat banii pentru paguba produsă de propriile vaci, bărbatul a încercat să depună o plângere la poliţie, dar a fost respins încă de la poartă. Acesta a cerut ajutorul prefectului judeţului pentru soluţionarea problemei.

Neînţelegerile între primarul Vinţ Gavril din comuna Terebeşti şi localnicul Pop Daniel, au pornit în urmă cu o lună.Acesta din urmă susţine că vacile primarului au păscut toată iarba de pe terenul propriu, pe o suprafaţă de peste 1 ha. Întâmplarea face ca localnicul să fie vecin cu primarul, şi pentru că se înţelegeau bine, Pop Daniel i-a cerut edilului comunei să îi restituie banii, aproximativ 1000 de lei, pe paguba făcută de vacile lui. Dar vecinul, cu funcţia de primar, nu a recunoscut nimic, ba chiar l-a scos din primărie pe vecinul care reclama paguba. Neavând ce face, acesta a mers la poliţie, dar nici aici nu a putut să îşi depună o plângere, deoarece încă de la poartă a fost trimis la plimbare. În speranţa că se va putea face ceva, bărbatul a cerut ajutorul prefectului.
Prefectul judeţului Radu Giurcă l-a sfătuit pe localnic ca în cursul zilei de astăzi să meargă în audienţe la Comisarul Şef al IPJ Satu Mare Constantin Taloş pentru a-i prezenta problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.