La Camorra de Medieşul Aiurit

Consilierul local de Medieşul Aurit, Catricicău Ioan, a reclamat azi la audienţele de la Prefectură că, în comună există 5 familii de romi care fură pe rupte din recoltele sătennilor fără a fi “deranjaţi” în vreun fel de poliţiştii locali. „Într-o seară s-au furat 8000 de ştiuleţi de porumb dintr-o parcelă…iar poliţia e mână în mână cu hoţii, nu face nimic” a declarat Catricicău Ioan.
Cele 5 familii de romi din localitate acţionează noaptea şi după ce fură marfa de pe câmp sau din curţile oamenilor o depozitează în diferite locaţii pentru a nu fi prinşi, apoi o comercializează în pieţe.
Catricicău a insitat asupra faptului că poliţia nu face absolut nimic pentru a-i prinde pe hoţi, specificând că poliţistul Viorel Fazekas, unul dintre cei 4 agenţi de post, obişnuieşte să bea în timpul serviciului, se urcă beat la volanul maşinii de poliţie, şi merge slalom pe şoselele din localitate,  iar când trebuie să intervină pe teren înjură localnicii.
Oamenii din Iojib au sesizat şi poliţia din Satu Mare, dar rezultatul a fost acelaşi: hoţii au continuat să fure, nestingheriţi de nimeni. Mai mult, aceştia au prins curaj, ameninţând sătenii cu moartea sau că le dă foc la gospodării. Consilierul Local din Iojib, Catricicău Ioan a cerut ajutorul prefectului Radu Giurcă pentru a mobiliza autorităţile competente să intervină în această situaţie. Radu Giurcă a declarat că va sesiza atât reprezentanţii jandarmeriei, cât şi pe cei ai poliţiei pentru a interveni în acest caz.

Un Comentariu la "La Camorra de Medieşul Aiurit"

  1. Pingback: Tweets that mention La Camorra de Medieşul Aiurit | Satmareanul - ziar online de Satu Mare -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.