Elodia în variantă sătmăreană

Coţ Margareta în vârstă de 79 de ani din Ardud este dată dispărută de la domiciliu din data de 21 iunie 2010. Deoarece poliţia nu a găsit încă femeia, familia acesteia a angajat un detectiv particular, care în urma cercetărilor efectuate a constatat că femeia fie a fost luată în maşină la ocazie, fie a fost omorâtă într-un accident de circulaţie şi apoi autorul a şters urmele, debarasându-se de cadavru.

Femeia a fost văzută ultima dată de către un vecin, în noaptea din 21 iunie, dar şi de către un tractorist care ara pământul, acesta din urmă zărind-o pe femeie pe câmp cu un câine. Deşi s-au efectuat căutări în zonă, atât poliţia, cât şi detectivul particular nu au găsit nici urmă de femeie.

Coroian Ioan, angajat ca detectiv particular de către familie pentru găsirea femeii dispărute, a declarat că în urma cecetărilor se pare că femeia fie a fost victima unui accident rutier, iar pentru a nu fi prins, autorul a luat cadavrul debarasându-se în altă zonă de el. O altă variantă a detectivului este că femeia ar fi putut fi luată la ocazie de către o maşină şi dusă în altă localitate.  Femeia avea probleme psihice şi nu ştia nici cum o cheamă, spunând doar “ eu sunt eu şi tu eşti tu”. Detectivul Coroian Vasile face apel la sătmăreni, dacă au văzut-o pe Coţ Margareta, sau au luat-o în maşină  la ocazie, să anunţe 112.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.