Udrea, preşedinte interimar al PDL Bucureşti

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a fost desemnată, luni, de BPN al PDL, drept preşedinte interimar al organizaţiei partidului din Bucureşti, a anunţat vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

Flutur a precizat că s-a luat această decizie urmare a anunţului lui Liviu Negoiţă că nu va candida la preşedinţia filialei Bucureşti a partidului. Pentru funcţia de preşedinte interimar al PDL Bucureşti, în locul lui Negoiţă, au candidat Elena Udrea şi deputatul Costică Canacheu. Potrivit lui Flutur, în BPN, Udrea a obţinut zece voturi, Canacheu a obţinut trei voturi, iar şase voturi au fost anulate.

Organizaţia PDL Bucureşti era condusă interimar de primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă, care a declarat însă, în 4 iunie că nu va candida la preşedinţia filialei Bucureşti a partidului, motivând că doreşte să vină o altă echipă. Preşedintele Traian Băsescu i-a criticat, în 21 iunie, la întâlnirea de la Snagov, pe Vasile Blaga şi Adriean Videanu pentru situaţia organizaţiei de Bucureşti, condusă de Liviu Negoiţă ca interimar, a relatat “Gândul”.

“N-aţi fost în stare nici să găsiţi un lider la Bucureşti. Aţi vrut să păstraţi toţi câte o bucăţică din Bucureşti. Videanu a pierdut glorios Bucureştiul pentru că n-a ştiut să comunice ce-a făcut. Blaga a pierdut alegerile de asemenea glorios. Negoiţă e bun, dar nu se ştie dacă e…”, a spus Băsescu, potrivit cotidianului citat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.